God investeringsrådgivning

Vi tror på, at god investeringsrådgivning i sidste ende resulterer i et ekstra plus på kontoen.

Vi passer på din investering

Ønsker du at investere i værdipapirer, så kan Djurslands Bank hjælpe dig. Investeringsrådgivningen tager altid udgangspunkt i din investeringsprofil, som vi sammen fastlægger. 

Kom ind i Djurslands Bank og hør om dine muligheder. Vi vil gerne være med til at passe på din investering.Investeringsprodukter


Har du styr på skattereglerne?

Du skal være opmærksom på, at du skal betale skat af dit afkast - ligesom negativt afkast kan give et øget fradrag. Derfor bør du have overblik over de skattemæssige konsekvenser, der er ved dine investeringer.


Læs mere

Nu er det nemt at investere via din mobiltelefon

Djurslands Bank er nu klar med investeringer via mobil-app’en ”Darwin”, der giver dig mulighed for at investere direkte via din mobiltelefon. Med et startindskud på blot 1.000 kr. er du godt i gang.

Invester i din fremtid

Med app’en Darwin er det nemt - med en mobiltelefon i hånden - at investere dine penge, så du kan indfri dine drømme og mål. Darwin henvender sig til private kunder, som ønsker en enkel, billig investeringsadgang og ikke ønsker rådgivning i et pengeinstitut.

Darwin er et alternativ til at have penge stående på en opsparingskonto i banken, uanset om du sparer op til et konkret mål eller bare ønsker at få mere ud af dine penge. Med Darwin får du nemt overblik over dine investeringer. App’en præsenterer forskellige scenarier, der viser, hvordan investeringen kan udvikle sig over tid – afhængigt af dine valg. Dermed får du en idé om, hvor mange penge du skal investere, og hvor lang tid det vil tage dig at nå dit mål.

Investeringer, der passer til dig

Darwin giver mulighed for at vælge mellem fire forskellige investeringsløsninger, der passer til dig og din økonomi. Produkterne er bygget op om en portefølje af indeksfonde, der følger et markedsindeks.

Det er nemt at styre dine investeringer med Darwin, ligesom du løbende kan følge udviklingen og regulere investeringerne alt efter din økonomiske situation.

Al investering er forbundet med risiko, og ligesom med al anden investering er det vigtigt at vælge en løsning, der passer til din økonomi og risikoprofil.

Hvad koster det?

Det er gratis at indskyde penge på Darwin, mens det koster 10 kroner at hæve. Da der er tale om en selvbetjeningsløsning uden rådgivning, er investeringsomkostningerne meget lave.

I modsætning til andre investeringsløsninger beskattes afkastet først, når pengene trækkes ud. Det holder Darwin automatisk styr på for dig og indberetter til SKAT.

Darwin er udviklet af BankInvest og virker på android-telefoner og iPhone.