Logo

Darwin er lukket for tilgang af nye brugere

Darwin nedlukkes pr. 30.4.2024. Eksisterende brugere kan fortsat investere med Darwin indtil nedlukningen.

artikel-darwin

Darwin nedlukkes pr. 30.4.2024

Sammen med 12 andre pengeinstitutter har vi i en årrække kunne tilbyde investeringsappen Darwin gennem vores samarbejdspartner BankInvest.

De 12 pengeinstitutter har tilsammen haft ca. 2.000 investorer i Darwin. BankInvest vurderer, at dette antal ikke står mål med omkostninger og arbejde, hvorfor valget om nedlukning er truffet.
 
De kunder, som allerede har Darwin-aftale fortsætter på uændrede vilkår indtil nedlukningen.
 
Det er IKKE muligt for nye kunder at tilmelde sig via Darwin-appen.
 
Inden udgangen af denne måned modtager alle Darwin-kunder brev om nedlukningen med besked om tvangssalg pr. 30.4.2024, såfremt man ikke selv vælger at lukke investeringen inden.

Alternativer til Darwin

Optima er en familie af investeringsfonde, som underliggende investerer i aktier og obligationer. Når du investerer i Optima, investerer Optima i flere hundrede nøje udvalgte aktier og obligationer for dig. Det er en fordel, da du mindsker risikoen ved at sprede dine investeringer.

Læs mere om optima på bankinvest.dk

Herudover har BankInvest en familie af indeksfonde, hvor investeringerne er sammensat, så de ligger tæt op ad fondenes indeks. Indeksfondene kan være et prisbilligt alternativ til Darwin.

Læs mere om BIX Indeksfonde på bankinvest.dk

For alle fondene gælder, at selskaber inden for kontroversielle våben, fx landminer, klyngebomber, biologiske og kemiske våben vælges helt fra.

Kontakt din rådgiver

Kontakt din rådgiver for at høre mere om dine muligheder.