Start din månedsopsparing med Darwin

Darwin har siden 2018 gjort det nemt for private kunder at investere i aktier og obligationer (indeksfonde) direkte via mobilen.

Efterspørgslen på nemme og brugervenlige investeringsløsninger er steget de seneste år, og særligt efterspørgslen og interessen for aktieinvesteringer har udviklet sig markant. Derfor lancerer Darwin nu afdelingen ”Aktier”, som investerer 100 % i aktier.

Lanceringen af den nye afdeling er et supplement til de eksisterende afdelinger ”moderat”, ”middel” og ”høj”, som består af hhv. 35, 60 og 80 % aktier, mens den resterende andel investeres i obligationer. Det betyder, at du nemt kan tilpasse din investering til din risiko.

Kom godt i gang for 1.000 kr.

Darwin gør det nemt for dig at investere dine penge, så du kan spare op til fremtidige drømme og ønsker.
Det er gratis at oprette en aftale og indskyde penge på Darwin. Med Darwin kan du være med fra bare 1.000 kr. og nemt oprette faste månedlige overførsler.

Investering uden at være ekspert

Darwin henvender sig til private kunder, som ønsker en enkel, billig investeringsadgang og ikke ønsker rådgivning i et pengeinstitut.

Via app’en kan du nemt oprette aftalen, løbende overføre flere penge, vælge investeringsprofil og hæve pengene igen. Det hele bliver præsenteret i overskuelige menuer og oversigter.

Det med småt

Det koster 10 kroner at hæve penge fra din Darwinaftale. Priserne på de fire investeringsprodukter varierer mellem 0,85 og 0,99 %. Produkterne er bygget op om en portefølje af indeksfonde, der følger et markedsindeks. De kaldes også ETF’er (Exchange Traded Funds).

Lær på 60 sekunder, hvordan du investerer


Læs mere om Darwin på darwinapp.dk