Rejsegilde i Risskov

12. December 2018

Udvidelsen af Djurslands Banks største afdeling i Aarhus-området er nu så langt, at der fredag 7. december blev holdt rejsegilde. Områdedirektør Peter Bredal benyttede lejligheden til at takke både håndværkere og arkitekter for arbejdet med at skabe den bygning, som fordobler bankens nuværende areal.

Byggeriet ved Djurslands Bank på Nordre Strandvej i Risskov er ved at tage form, og udvidelsen blev markeret med et rejsegilde fredag 7. december.

Det er fantastisk at stå her i bygningen, hvor vi nu virkelig kan fornemme lokalernes indretning. Tak til håndværkerne for en flot indsats indtil nu – og tak til SPOT architecture for at have slået stregerne til vores nye bank her i Risskov, lød det fra områdedirektør Peter Bredal, som ud over at være daglig leder for bankens afdeling i Risskov også har ansvaret for Djurslands Banks aktiviteter i hele Aarhus-området, som tæller ni afdelinger inklusive en erhvervsafdeling.

Det er et stigende antal kunder og flere medarbejdere, som har ført til, at Djurslands Bank nu udvider i Risskov til det dobbelte areal.

Større fokus på erhvervskunder

Den store vækst i Djurslands Bank skyldes til dels, at mange af bankens kunder henviser venner og bekendte til Djurslands Bank, men også at erhvervsvirksomheder i Aarhus-området har fået øjnene op for Djurslands Bank som et alternativ til de større bankers erhvervsafdelinger.

Vi har fået opbygget en rigtig god erhvervsafdeling med kompetente og lokalkendte rådgivere. Vi ved, at det betyder meget for mange af vores kunder, at vi har et stort lokalkendskab, ligesom vores hurtige beslutningsprocesser ofte kan være tungen på vægtskålen, når vi bliver valgt som samarbejdspartner, fortæller områdedirektøren.

Djurslands Bank markerer indflytningen i de nye lokaler med en stor forårsfest i maj, hvor musik, underholdning og ekstra kundeoplevelser kommer i højsædet.

Nyhed fra 5. september 2018: Djurslands Bank udvider i Risskov