Nyt samarbejde med INTERLEX Advokater

24. June 2019

Som noget nyt tilbyder Djurslands Bank sine erhvervskunder et tilbud om en uforpligtende og indledende snak med en advokat om juridiske spørgsmål. Advokat og partner Lars Sundtoft Madsen fra INTERLEX Advokater kan fremover træffes i Djurslands Bank i Risskov en gang om måneden.

Djurslands Bank har indgået en aftale med advokat og partner Lars Sundtoft Madsen fra INTERLEX Advokater.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores erhvervskunder en rigtig god mulighed for en indledende snak med en advokat her i bankens lokaler i Risskov. Mange erhvervsvirksomheder bliver løbende stillet overfor forskellige udfordringer, hvor de kan have brug for juridisk bistand. Det kan være spørgsmål omkring selskabsdannelse, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser – eller måske spørgsmål om, hvordan man bedst planlægger et generationsskifte. Nu kan vi hjælpe dem et skridt videre, siger områdedirektør Peter Bredal.

Tiltaget er kommet i stand, fordi Djurslands Bank som erhvervsbank gerne vil yde en ekstra service til sine kunder.

- INTERLEX Advokater er en professionel virksomhed, som vægter den personlige rådgivning højt. Nøjagtigt som vi gør i Djurslands Bank, så samarbejdet understøtter helt sikkert, at vi gerne vil give lidt ekstra til de erhvervsvirksomheder, som viser os den tillid at arbejde sammen med os. Jeg forventer, at det kan give stor værdi for mange af vores kunder at blive tilbudt en advokats uvildige syn og ”nye øjne” på forskellige problemstillinger, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Advokat Lars Sundtoft Madsen glæder sig også til samarbejdet.

- Jeg ved, at mange virksomhedsejere går og tumler med nogle juridiske spørgsmål, som de måske ikke lige har haft modet eller tiden til at kontakte en advokat eller anden rådgiver om. På denne måde kan jeg være med til at give dem et skub i den rigtige retning, siger Lars Sundtoft Madsen og understreger, at rådgivningen er helt uvildig og uforpligtende.

Bankens erhvervskunder kan fremover booke et møde med advokat Lars Sundtoft Madsen i Djurslands Banks filial i Risskov. Første gang er onsdag 28. august.