Ny hovedsponsor for Nørre Djurs HK

27. February 2019

Den succesfulde håndboldklub på Norddjursland har fået en ny hovedsponsor efter at Djurslands Bank har valgt at indgå i et samarbejde med klubben.

Djurslands Bank er ny hovedsponsor for Nørre Djurs HK. Det blev markeret til kampdagen søndag 24. februar.

- Vi har i Djurslands Bank valgt at indgå et samarbejde med Nørre Djurs HK og på den måde støtte op om den fantastiske ånd, der hersker i klubben. Det er flot at have et hold i 2. division, men det er endnu flottere, at Nørre Djurs arbejder fokuseret med ungdoms- og breddehåndbold og således skaber et solidt fundament for motion og ikke mindst socialt samvær. Dette er bestemt værd at påskønne, og vi glæder os meget til samarbejdet, siger områdedirektør for Djurslands Bank Johnny Kjærgaard.

Nørre Djurs HK er fra klubbens side meget glade for den nye hovedsponsor.

- Der skal lyde en kæmpe tak fra klubben til Djurslands Bank, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde, lyder det på klubbens hjemmeside.

100 hættetrøjer til ungdomsspillere

For at markere det nye hovedsponsorat deltog Djurslands Bank med lidt forskellige gimmicks til kampdagen søndag 24. februar. Cirka 100 børne- og ungdomsspillere fik en hættetrøje, der blev udloddet en gavekurv, og erhvervsgæsterne fik inden kampen en lille chokoladehilsen.

- Det er vigtigt for os at vise, at vi støtter hele klubben. Som hovedsponsor støtter vi klubben med et kontantbeløb, som går til såvel eliten som til bredden i klubben, men derudover viser vi også vores engagement på anden vis – vi giver fx ungdomsspillerne en lækker trøje, og vi støtter op om billetsalget til Lars Lilholt koncerten 19. juli, fortæller marketingchef Louise Ringsted.