Ny forvalter af puljemidler

28. February 2019

Puljeordninger i Djurslands Bank skifter fra 1. juni navn til KontoInvest. Det skyldes, at investering i puljerne fremover bliver varetaget af BankInvest, en af Danmarks største kapitalforvaltere.

Fremover bliver puljeordninger i Djurslands Bank investeret af BankInvest under navnet KontoInvest.

- Vi har valgt at udlicitere bankens puljeordninger til BankInvest for at tilgodese vores kunder så godt som muligt. Ved at skifte til BankInvests produkt, KontoInvest, optimerer vi vores produktportefølje og sikrer dermed vores kunder et godt og solidt investeringsprodukt, siger finanschef Morten Svenningsen.

BankInvest er en yderst erfaren kapitalforvalter, og finanschefen glæder sig meget til samarbejdet.

- Der er ingen tvivl om, at vi får et rigtigt godt produkt, hvor vi tilmed kan nyde godt af nogle stordriftsfordele, som vil give vores kunder en lavere samlet ÅOP og forhåbentligt også et højere afkast efter omkostninger, forklarer finanschefen.

For kunder, som allerede har investeret penge i puljeordninger, fx via en pensionsopsparing, bliver der ingen forskel at mærke i hverdagen. Som en positiv forskel bliver der fremover endnu større mulighed for at følge de enkelte puljers udvikling via denne side.

Stigende lovkrav

Det er blandt andet stigende lovkrav til administration, som har påvirket beslutningen om at overgå til BankInvest som kapitalforvalter.

- I Djurslands Bank vægter vi meget højt at kunne tilbyde vores kunder så optimale løsninger som muligt. Dette gælder også på investeringsområdet, hvor vi med KontoInvest kan opnå en lang række fordele direkte rettet mod vores kunder, siger finanschef Morten Svenningsen.

Overgangen til KontoInvest sker pr. 1. juni 2019.