Natteravnene får 50.000 kroner

11. June 2019

Djurslands Bank har valgt at yde en donation på 50.000 kroner til det sociale projekt, Natteravnene. Det er samtidigt starten på et samarbejde, som vil involvere bankens medarbejdere.

Der var fest og højt humør i Botanisk Have i Aarhus, da cirka 3.000 afgangselever fra 9. klasse fejrede deres sidste skoledag. Musik, udklædning og godt humør prægede det rekreative område centralt i Aarhus, som for en stund var omdannet til en festlig arena for byens unge mennesker.

Udover uniformklædte politifolk, ansatte fra kommunen og et stort forældrekorps var der også massiv opbakning fra Natteravnene, som er kendt for deres meget synlige gule jakker – og netop denne dag havde bankdirektøren fra Djurslands Bank sat Natteravnene stævne i den gamle have.

- Djurslands Bank har valgt at støtte Natteravnene med 50.000 kroner, fordi vi på mange måder deler værdier. For os som lokal bank er det vigtigt at være med til at sikre trygheden i vores nærmiljø. Vi synes derfor, at det harmonerer rigtigt godt, at vi giver en donation til det tryghedsskabende arbejde, som Natteravnene står for, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen og fortsætter:
- Vi hjælper også med tryghed og sikkerhed for vores kunder, så vores indsats minder lidt om hinanden – dog med den forskel, at vi typisk arbejder om dagen, og Natteravnene arbejder om natten.

Natteravnene gør en betydningsfuld indsats i nattelivet rundt omkring i de byer, hvor Djurslands Bank har filialer, og for Claus Staunstrup Nilsson har det stor betydning for Natteravnene at modtage donationen fra Djurslands Bank.

- Det betyder rigtigt meget for os, at Djurslands Bank giver os 50.000 kroner. Det er vi meget taknemmelige for. Vi er 100% privatfinansieret, så dét at modtage så flot en donation gør jo, at vi kan fortsætte den indsats vi gør lokalt og på landsplan, forklarer chefen for Natteravnene.

Bank-ansatte på nattearbejde

I aftalen mellem Djurslands Bank og Natteravnene er der også lagt op til et samarbejde, hvor de medarbejdere i banken, som har lyst til at yde en frivillig indsats, kan komme med en tur ud i nattelivet.
- Vi vil med vores tilstedeværelse vise, at vi bakker op om Natteravnenes arbejde. Det, tror vi på, kan gøre en forskel, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Donationen til Natteravnene sker i samarbejde med bankens samarbejdspartner på forsikringsområdet, Privatsikring.