Medicinstuderende får 12.000 kroner til Knæk Cancer

22. March 2019

Det blev OSM (Onkologisk selskab for medicinstuderende) på Aarhus Universitet, som blev de heldige modtagere af en del af billetindtægten fra et stort Stand-Up arrangement afholdt af Djurslands Bank

Rendyrket Stand-Up og masser af grin. Det var hvad cirka 900 unge mennesker i alderen 17-29 år fik med sig hjem fra Centralværkstedet i Aarhus 13. marts. Her havde Djurslands Bank inviteret til Stand-Up med underholdning af Kasper Gross, Thomas Warberg, Daniel Lill og Nikolaj Stokholm.

Ud over grin og jokes var der også nogle, der fik kontanter med hjem. OSM (Onkologisk selskab for medicinstuderende) fra Aarhus Universitet var nemlig blevet udvalgt til at modtage 12.000 kroner, som foreningen bruger til afholdelsen af et årligt Knæk Cancer-løb i Aarhus.

- Vi har valgt at støtte de medicinstuderende med 12.000 kroner fra indtægterne til Stand-Up, fordi vi gerne vil bakke op om det gode formål med et Knæk Cancer Løb i uge 42. OSM har de seneste fem år planlagt og afviklet dette populære motionsløb i Aarhus, hvor overskuddet bliver indbetalt til landsindsamlingen på TV. Utrolig flot indsats som vi naturligvis bakker op om – vi håber, at de med de ekstra penge her i 2019 kan slå deres rekord, siger marketingchef Louise Ringsted fra Djurslands Bank.

Djurslands Bank bakker ligeledes op om selve løbet ved at være til stede med bankens kaffebil og servering af grillpølser til motionsløberne.