Kunde nr. 50.000 i Djurslands Bank

21. May 2019

Der er mange, der gerne vil være kunde Djurslands Bank. En tiltagende kundetilgang betyder, at banken netop har budt velkommen til privatkunde nr. 50.000 i bankens afdeling i Hinnerup.

- Mange tak. Det er jeg rigtig glad for, lød det fra en smilende Lovise Kusk, som fik overrakt blomster og en gavekurv fra sin nye kunderådgiver, Martin Brandt-Madsen.

Den seneste tids kundetilgang i Djurslands Bank har peget én vej; nemlig mod oprettelsen af privatkunde nr. 50.000, og det blev altså 29-årige Lovise Kusk.
Lovise er pædagog og bor i lejlighed i Randers sammen med sin kæreste og valgte at skifte bank til Djurslands Bank for at få samme bank og samme kunderådgiver som ham.

- Det er nemt for os at komme til Hinnerup, og jeg føler mig virkelig godt taget imod, fortæller Lovise Kusk.

Fantastisk udvikling

Bankdirektør Lars Møller Kristensen er stolt over den udvikling, som Djurslands Bank er inde i. Dét at banken nu har taget imod privatkunde nr. 50.000 er et synligt bevis for den meget stabile og tiltagende kundetilgang, som banken har oplevet de senere år.

- Vi får mange kunder, som aktivt vælger Djurslands Bank, fordi de måske enten har hørt godt om os, fordi vi er synlige i lokalsamfundet – eller fordi de simpelthen føler sig trygge ved den måde, vi driver bank på. Jeg er derfor utrolig glad for den milepæl, som det er at kunne fejre privatkunde nr. 50.000, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen og roser bankens medarbejdere for netop at gøre et rigtigt flot og målrettet stykke arbejde for at tiltrække kunder til banken.

Djurslands Bank oplever en generel kundetilgang i hele bankens markedsområde i Østjylland, og specielt den nyåbnede filial i Randers samt filialerne i Aarhus-området bidrager til den flotte udvikling, lyder det fra Lars Møller Kristensen som fortsætter:

- Det er faktisk kun tre år siden, at vi fejrede privatkunde nr. 40.000, og vi er nu allerede oppe på 50.000 kunder. Det er en helt fantastisk udvikling, som jeg på bankens vegne er meget stolt af og som er afgørende for bankens fortsatte udvikling.