Djurslands Bank holder fest i Risskov

3. May 2019

Flere kunder og flere medarbejdere har skabt behov for mere plads i Djurslands Banks områdekontor i Aarhus. En markant ombygning af banken på Nordre Strandvej i Risskov markeres nu med en stor fest fredag 10. maj for både kunder, naboer og samarbejdspartnere.

Ombygningen af Djurslands Bank på Nordre Strandvej er nu kommet til vejs ende. Håndværkerne har arbejdet i døgndrift den seneste tid, så banken kan stå klar til åbningsfest fredag 10. maj.

- Vi er rigtigt glade for, at vi nu kan byde indenfor i vores store nye bank. Jeg er meget glad på mine medarbejderes vegne – men også på kundernes. Vi har nu mulighed for at tage endnu bedre imod vores mange gode kunder til kundemøder, seminarer og andre aktiviteter i banken. Det bliver virkeligt godt, siger områdedirektør Peter Bredal, som ud over at være daglig leder for bankens afdeling i Risskov også har ansvaret for Djurslands Banks aktiviteter i hele Aarhus-området, som tæller ni afdelinger inklusive en erhvervsafdeling.

Åbningsfesten fredag 10. maj markerer en veloverstået ombygning og skal gerne vække genklang i lokalområdet, lyder det fra marketingchef Louise Ringsted.

- Vi sætter alle sejl til. I Djurslands Bank gør vi altid lidt ekstra for vores kunder, og det gælder selvfølgelig også i Risskov, fortæller marketingchefen og opfordrer alle interesserede til at kigge forbi til festen 10. maj.

Der er blandt andet mulighed for at opleve koncert med Rasmus Walter eller se Flying Superkids Junior. Derudover serverer banken grillpølser, øl, overraskelser til børnene, konkurrencer og en masse andre ting. Det hele foregår fra klokken 15-18 på Nordre Strand-vej 75.

Større fokus på erhvervsvirksomheder

Djurslands Bank har siden åbningen i Risskov for cirka 20 år siden fået rigtigt godt fat i lokalområdet. Det er da også et stigende antal kunder og flere medarbejdere, som har ført til, at Djurslands Bank nu har udvidet banken til det dobbelte areal. Specielt erhvervsvirksomheder er for alvor begyndt at få øjnene op for Djurslands Bank som et alternativ til de større bankers erhvervsafdelinger

- Vi er så heldige, at rigtigt mange af vores kunder henviser venner og bekendte til os. Det gælder for privatkunder – men det gælder også erhvervsvirksomheder, som vi har fået tiltagende større fokus på, siger Peter Bredal og fortsætter:
- Vi har fået opbygget en rigtig god erhvervsafdeling med kompetente og lokalkendte rådgivere. Lokalkendskabet i Aarhus er utroligt vigtigt for Djurslands Bank, og det er helt sikkert med til at skabe et betydningsfuldt tillidsforhold mellem kunde og rådgiver. Vi har så mange aktiviteter i gang, at vi igen søger en ny erhvervsrådgiver til teamet her i Risskov.

Det er det århusianske arkitekthus, Spot Architecture, der har slået stregerne til udvidelsen af Djurslands Bank. Det er fortsat nemt at parkere ved banken, idet parkeringspladsen bag banken er tilsvarende udvidet.