Hovedsponsor forlænger med FC Djursland

6. February 2019

Et 10-årigt samarbejde mellem Djurslands Bank og fodboldklubben FC Djursland er blevet forlænget. Banken fortsætter dermed som hovedsponsor for fodboldklubben i Norddjurs.

Djurslands Bank forlænger hovedsponsorat med FC Djursland i yderligere to år. Det stod klart, da klubben mødtes med Djurslands Bank her i januar.

- Vi har i Djurslands Bank valgt at forsætte vores gode samarbejde med FC Djurslands, for vi har brug for en dygtig sportsklub i byen, som kan være samlings-punkt for både de aktive spillere og de mange fodboldfans, som følger klubben, siger områdedirektør Johnny Kjærgaard fra Djurslands Bank i Grenaa.

FC Djursland tager hul på anden del af Danmarksserien her til foråret, og fra klubbens side er man godt tilfreds med det fornyede samarbejde med hovedsponsoren.

- Djurslands Bank er en stærk medspiller både på og uden for banen, og i FC Djursland er vi stolte over, at hovedsponsoraftalen endnu engang er forlænget. Det skal være med til at konsolidere os som hele Djurslands hold, så vi sammen kan fortsætte den positive udvikling i og omkring klubben, skriver FC Djursland i en pressemeddelelse.

10 års jubilæum
Den lokale bank og den lokale sportsklub kan i år fejre 10 års jubilæum som samarbejdspartnere.

- Vi har været med fra starten, og nu glæder vi os til at fortsætte samarbejdet, her hvor holdet spiller i Danmarksserien. Det er jo ingen hemmelighed, at der har været både gode og knap så gode sæsoner, men tydeligst husker vi nok især euforien, da holdet spillede sig op til en sæson i 2. division, siger Louise Ringsted, marketingchef i Djurslands Bank. Hun fortsætter:
- Nu arbejder vi på at finde en god hjemmekamp, hvor vi kan fejre vores samarbejde sammen med både spillere og fans.