Stor fleksibilitet ved billån

18. March 2019

Overvejer du at købe ny bil? Brug vores billånsberegner og bliv klogere på, hvad det vil koste dig at låne pengene. Der er mange fordele ved at finansiere din bil gennem banken.

Drømmer du om en ny bil? Det kan være en god idé at beregne i god tid, hvilke omkostninger du skal regne med, inden du sætter din underskrift på købsaftalen hos bilforhandleren.

- Når du finansierer din bil gennem dit pengeinstitut, så får du flere fordele. Vi har meget få oprettelsesomkostninger, og renten er fortsat ekstremt lav. Og den rente, som du skal betale, kan du trække fra i skat – modsat de oprettelsesomkostninger og betalingsgebyrer, som der kan være på andre typer af bil-finansiering, siger afdelingsleder Tina Klausen fra Forretningsudvikling i Djurslands Bank.

En anden ting, som kan være en fordel ved at finansiere din nye bil gennem din bank, er fleksibiliteten.

- Du kan selv følge dit lån i NetBank, og herudover er der flere forskellige muligheder for afdrag. Det er meget fleksibelt, forklarer afdelingslederen.

Prøv bankens nemme billånsberegner

Inden du kan køre en ny bil ind i carporten, så er der selvfølgelig nogle overvejelser, du skal gøre dig.

- Det er en rigtig god idé at få et overblik over de totale kreditomkostninger, som man har som bilejer. Her er vores billånsberegner et godt værktøj til at få et hurtigt overblik, inden man derefter tager fat i sin rådgiver for en nærmere snak, fortæller Tina Klausen.