Giv os din mening - og skjul din kode

17. April 2019

Djurslands Bank havde onsdag 17. april besøg af Voxmeter, som er i gang med en kundeundersøgelse omkring brugen af pengeautomater.

Som ved alle andre pengeinstitutter bliver pengeautomaterne i Djurslands Bank flittigt brugt. En stor del af bankens transaktioner bliver foretaget i en pengeautomat, og det giver derfor god mening af spørge kunderne om deres holdning til automaterne, lyder det fra Djurslands Bank.

- Vi er hele tiden interesseret i at levere de bedste og mest tidssvarende løsninger til vores kunder. Derfor er det naturligvis rigtigt spændende for os at høre, hvordan vores kunder opfatter brugen af vores pengeautomater, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

”Må jeg stille dig et par spørgsmål?”

De bankkunder, som onsdag 17. april hævede penge i pengeautomaten ved Djurslands Bank i Grenaa, blev mødt af et par interviewere. Og der var mange, der gerne ville give et besyv med.

- Vi har talt med rigtigt mange mennesker, som gerne ville svare på vores spørgsmål – der er også mange, som ikke har lyst til at tale med os, men det er jo selvfølgelig også helt frivilligt at deltage i undersøgelsen, fortæller de to interviewere fra Voxmeter.

Samtlige pengeautomater i Djurslands Bank kan både tage imod indbetalinger og udbetale penge i såvel kroner som euro.

Brugerundersøgelsen gennemføres af Voxmeter ved udvalgte pengeinstitutter i hele landet. Undersøgelsen sker på vegne af Bankdata. I Grenaa får Djurslands Bank besøg af de to interviewere igen onsdag 1. maj.