Sammenlægning af filialer

2. March 2018

Ørsted og Allingåbro lægges sammen med filialen i Auning

I takt med udviklingen er der flere og flere bankkunder, som benytter de mange muligheder for selvbetjening via netbank, mobilbank og forskellige kortløsninger. Det betyder, at behovet for at komme ind i en bank generelt er faldende.

- Denne udvikling ser vi også i Djurslands Bank. Mange af vores kunder betjener sig selv, og når de har brug for rådgivning, skal vi kunne tilbyde solide kompetencer og specialiseret rådgivning. Det er en af grundene til, at vi nu vælger at samle vores aktiviteter på Norddjursland i den større filial i Auning og derved sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning med nem adgang til specialistviden, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Djurslands Bank har derfor besluttet at lægge filialerne i Ørsted og Allingåbro sammen med bankens filial i Auning, henholdsvis i april og maj. For kunderne vil der ikke være den store forskel i hverdagen.

- Som kunde beholder du din rådgiver. Den eneste forskel er, at rådgiveren fremover vil betjene dig fra Auning, fortæller bankdirektøren og understreger, at banken fortsat er massivt tilstede på Djurslands med syv filialer.