Heldig vinder: Vandt en nytårsaften for 10 personer

2. January 2019

Djurslands Bank satte alle sejl til i den nyligt afholdte nytårskonkurrence. Den heldige vinder fra Østre Bjerregrav ved Randers kunne således fejre nytår med en lækker menu fra Restaurant Østergade 1 i Randers.

”I Djurslands Bank gør vi rigtigt meget for vores kunder.” Med den indledning introducerede Kirsten Nørremark Bjerregaard Djurslands Banks nytårskonkurrence på Facebook i december – og den konkurrence var der rigtigt mange af bankens følgere, som ville deltage i. Med en præmie bestående af en lækker 4-retters nytårsmenu med alt inklusiv for 10 personer fra Restaurant Østergade 1 i Randers var det da også en præmie, som tiltalte mange.

-I Djurslands Bank nøjes vi ikke med at sige, at vi gør noget for vores kunder – vi gør det rent faktisk – og vi viser det gerne. Med den store interesse for at deltage i vores nytårskonkurrence på bankens facebook-side, så kan vi konstatere, at der er stor interesse for de aktiviteter, som Djurslands Bank igangsætter i Randers. Det er vi selvfølgelig rigtigt glade for, siger privatkundechef Kirsten Nørremark Bjerregaard fra Djurslands Bank i Randers.

Den heldige vinder blev Jens Ødum fra Øster Bjerregrav ved Randers. Han vandt den eftertragtede præmie, som bestod af en 4-retters nytårsmenu til 10 personer, levering direkte til døren, vinmenu, champagne, gin & tonic, rom, snacks, kransekage, et stort batteri – og selvfølgelig en god cigar.

Jens Ødum fik den gode nyhed allerede før jul, da han blev udtrukket som vinder. Ikke overraskende så var det en nyhed, der faldt i god jord.