Johnny Kjærgaard er ny områdedirektør i Djurslands Bank

8. August 2018

Djurslands Bank henter sin nye områdedirektør fra lokalområdet i Grenaa. Johnny Kjærgaard, tidligere Danske Bank, tiltræder sin nye stilling 1. august, og han ser frem til at være med til at sætte sit præg på udviklingen af Djurslands Bank.

55-årige Johnny Kjærgaard har en lang karriere bag sig i Danske Bank, hvor han senest var erhvervsdirektør for bankens små og mellemstore erhvervskunder i Østjylland. Han er nu pr. 1. august ansat som områdedirektør for Djurslands Banks Område Grenaa.

Johnny Kjærgaard er vokset op i Grenaa og har siden været omkring Ebeltoft og Aarhus, men det var en bopæl i havnebyen Grenaa, der trak det lange strå for familien Kjærgaard, som også består af hustruen, Lone, og parrets to sønner på 23 og 26 år.

-Jeg befinder mig rigtigt godt i Grenaa. Der er så mange spændende udviklingsmuligheder for vores by; her tænker jeg både på kulturlivet og på erhvervsmulighederne. Jeg brænder efter at gøre en lokal forskel, og nu glæder jeg mig til at blive en del af en lokal arbejdsplads og skabe gode resultater for Djurslands Bank, siger Johnny Kjærgaard og fortsætter:

-Der er ingen tvivl om, at jeg er kundernes mand. Dét at være med til at skabe gode forhold for kunderne og på den måde give en værdi til den enkelte – det er en af de ting, der kendetegner min karriere hele vejen.

I Djurslands Bank bliver der rig mulighed for at komme tæt på kunderne. Som banken tidligere på året meldte ud, så styrker banken sin ledelse ved at udnævne tre områdedirektører, som alle skal repræsentere banken i hvert sit markedsområde.

-Det er bankens intention, at vi med de tre områdedirektører for henholdsvis Grenaa, Djursland/Randers og Aarhus bringer ledelsen endnu tættere på kunderne. Nu glæder jeg mig over at byde velkommen til Johnny Kjærgaard for Område Grenaa og sammen videreudvikle vores bankforretning på bedste vis, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Johnny Kjærgaard har i løbet af sin 27-årige karriere hos Danske Bank været beskæftiget med såvel privat- som erhvervskunder, med kreditområdet og som leder af en række forskellige filialer og afdelinger, herunder også som rådgivningscenterdirektør i Grenaa. Sin bankuddannelse har han suppleret med en HD, ligesom han aktivt tager del i en lang række netværk.

I Djurslands Bank bliver han en del af bankens ledelse i tæt samarbejde med de to øvrige områdedirektører, Peter Møller i Randers og Peter Bredal i Aarhus.