Djurslands Bank åbner i Randers

8. January 2018

Djurslands Bank udvider sit markedsområde med åbningen af en ny filial i Randers. Til at stå i spidsen er udnævnt en mand med stærke relationer til specielt fodboldlivet i Randers

Djurslands Bank er kendt af mange som en lokal bank med rødder solidt plantet på Djursland. Som en del af bankens vækststrategi bliver der nu i endnu højere grad end tidligere kigget længere ind i Østjylland.

- Vi er solidt tilstede på Djursland og i Aarhus-området, hvor vi har åbnet nye filialer i både 2015 og 2016. Dét, at vi nu vælger at åbne en filial i Randers er et led i vores strategi om at vækste og en helt naturlig udvikling efter flere år med rigtigt pæne resultater, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Fremover vil kunder i Randers kunne finde Djurslands Bank på Østervold 43 i lokaler, som tidligere er blevet benyttet af Danske Bank.

- Vi ser et stort kundepotentiale i Randersområdet, hvor vi i forvejen har en stor berøringsflade. Vi åbner med et team på 13-15 medarbejdere, og ved at være fysisk til stede i byen, tror jeg på, at vi får gode betingelser for vækst på såvel privatområdet som erhvervsområdet, siger Lars Møller Kristensen.

Auning-direktør til Randers

Det er Peter Møller, nuværende afdelingsdirektør i Auning, der er udnævnt til at stå i spidsen for Djurslands Bank i Randers. Peter Møller har haft sin gang i Randers gennem mange år, tidligere som aktiv fodboldspiller for Randers Freja, og han har været ansat i Djurslands Bank siden 1998 som afdelingsdirektør for Auning, et af bankens tre erhvervscentre. Før dette arbejdede Peter Møller i en årrække for et andet pengeinstitut i Randers.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at stå i spidsen for vores nye satsning i Randers og til at sammensætte et stærkt og engageret team af dygtige medarbejdere. Konkurrencen om kunderne bliver ikke mindre, så det er utroligt vigtigt, at vi er til stede der, hvor kunderne er, siger Peter Møller, som udover at stå for den overordnede ledelse i Randers også bliver områdedirektør for Område Djursland.

Djurslands Bank åbner i Randers til efteråret og vil specielt på erhvervsområdet bevare et tæt samarbejde med filialen i Auning.

Banken styrker sin regionale ledelse

Samtidig med udvidelsen af filialnettet styrker Djurslands Bank sin regionale ledelse. Det sker ved at udnævne tre områdedirektører, som alle skal repræsentere banken i hvert sit lokalområde og således være med til at bringe ledelsen af banken endnu tættere på kunderne:

Peter Møller bliver områdedirektør for Område Djursland med domicil i bankens nye filial i Randers. Peter Bredal, nuværende afdelingsdirektør for Aarhus Nord, bliver områdedirektør for Område Aarhus med domicil i bankens filial i Risskov, som er under udvidelse. Til at varetage Område Grenaa søger banken en ny områdedirektør

Ændringen og udnævnelserne træder i kraft 1. april.