2019 er startet ud med flotte afkast på investeringer

12. April 2019

2018 var et dårligt år for det globale aktiemarked og mange investeringer tabte værdi. 2019 er dog startet rigtigt godt ud med store stigninger.

Sidste års uro på aktiemarkederne er afløst af store stigninger i første kvartal af 2019. Såvel investeringer via BankInvest Optima og pensionspuljer i Djurslands Bank giver igen rigtigt flotte afkast, lyder det fra finanschef i Djurslands Bank, Morten Svenningsen:

-Dette beviser endnu engang, at fald i markedet afløses af stigninger, og at det er vigtigt, at du er tro mod din investeringsprofil, siger finanschefen.

Værdien af din opsparing forringes

Investering er et godt alternativ til en indlånskonto, hvor en opsparing ikke længere kan vokse med rentens hjælp. Tværtimod risikerer man, at de penge, der står kontant på din konto bliver spist op af inflationen.

-Det betyder, at hvis du sætter 100 kroner ind på din konto og lader dem stå, vil de på grund af inflationen kun være cirka 82 kroner værd om 10 år. Modsat ville en investering på 100 kroner for 10 år siden i puljeordningen BankInvest Optima 75 være vokset til cirka 209 kroner i dag - efter inflation, forklarer finanschefen.

Få din opsparing til at vokse

Tag en snak med din rådgiver om, hvordan du bedst muligt kan få din opsparing til at vokse.

Hvis du eksempelvis vil høre mere om puljeinvestering, kan du læse meget mere her.