Lokal fotokunst til ny filial i Randers

8. August 2018

Djurslands Bank åbner ny filial på Østervold 43 i Randers 20. august. Til at udsmykke væggene har banken allieret sig med den lokale Randers-fotograf Pernille Bering, og hun har de seneste måneder været i gang med et lidt anderledes fotoprojekt.

Billederne består i bund og grund af motiver, som kendetegner Randers, hvortil der er til-sat et lille scenarie i forgrunden. Et af fotografens egne yndlingsmotiver er billedet af hingsten på Østervold, der er sprunget ned af piedestalen.

-Det giver jo det normale billede af hingsten lidt kant, så det var bare helt oplagt at lave det på denne måde, fortæller Pernille Bering, som til langt de fleste billeder var helt nede på maven med sit kamera.

-Jeg er godt nok blevet mødt af mange spørgsmål, når jeg har lagt mig ned på fx Østervold eller Storegade, for det er selvfølgelig ikke hver dag, at jeg smider mig ned på fortovet, griner hun.

De i alt cirka 30 billeder i forskellige størrelser kan ses på væggene i Djurslands Bank på Østervold 43 i Randers fra åbningsdagen 20. august.