Danmarks Bedste Arbejdsplads – tredjebedste pengeinstitut

14. November 2018

Djurslands Bank har fået en flot placering som nr. 18 på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2018. Banken er dermed det tredjebedst placerede pengeinstitut på listen.

Djurslands Bank har endnu engang været med i slutløbet om at blive en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®. Resultatet blev offentliggjort ved en prisoverrækkelse i København 13. november 2018, og her blev det offentliggjort, at Djurslands Bank har fået en flot 18. plads. Samtidig kom det frem, at banken er det tredjebedst placerede pengeinstitut på listen.

Det er et flot resultat, som vi kan være stolte af. Det er ikke nyt for os, at vores medarbejdere har en god trivsel og er glade for vores fælles arbejdsplads. En høj medarbejdertilfredshed er helt sikkert noget, der betyder meget for banken, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Djurslands Bank deltog for første gang i Danmarks Bedste Arbejdspladser® eller Great Place To Work, som undersøgelsen også hedder, i 2016 med en placering i top 10. At banken fortsat formår at opnå en flot placering, denne gang i top 20, er bankdirektøren tilfreds med.

Der er 90 virksomheder, som har medvirket i undersøgelsen; alle i kategorien mellemstore arbejdspladser med 50-499 medarbejdere.

200 medarbejdere har bidraget

Alle medarbejdere har haft mulighed for at bidrage til den kulturprofil, som er blevet udarbejdet omkring Djurslands Bank som arbejdsplads, og derudover har samtlige 200 medarbejdere haft lejlighed til at svare på en spørgeskemaundersøgelse.

Vi har haft en svarprocent på hele 91 procent, hvilket er rigtigt flot. Det tolker jeg som engagement og en stor interesse i vores arbejdsplads, hvilket jo også er med til at cementere resultatet, siger Lars Møller Kristensen.