Velbesøgt åbningsfest i Risskov

14. May 2019

Djurslands Bank fejrede en markant udvidelse af bankens lokaler på Nordre Strandvej i Risskov med en stor åbningsfest fredag 10. maj. Omkring 2.000 mennesker kiggede forbi i løbet af eftermiddagen.

Håndværkerne havde ekstra travlt op mod åbningsfesten i Djurslands Bank fredag 10. maj. Malingen var da også knap tør, og de nye gulvtæpper rullet ud, før der blev gjort klar til den store fest for bankens kunder, for beboerne omkring banken og for alle andre, som ville være med til at markere den udvidelse, som Djurslands Bank længe har haft i støbeskeen.

-Jeg er glad for at byde jer alle sammen velkommen til Djurslands Banks åbningsfest her i Risskov. Udvidelsen af banken er kommet til at fremstå som et flot og markant bygningsværk, som passer rigtigt godt til området her i Risskov, lød det i åbningstalen fra bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Områdedirektør Peter Bredal er utrolig glad for den opbakning, som både bankens kunder og alle andre interesserede viste med deres fremmøde til åbningsfesten. Omkring 2.000 gæstede banken i løbet af eftermiddagen.

-Jamen, det er jo fantastisk. Jeg havde nok ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at så mange ville tage sig tid til at kigge forbi vores åbningsfest og være med til at markere vores indflytning i de nye lokaler. Det er med til at understrege, at Djurslands Bank går i den helt rigtige retning – i særdeleshed også her i Aarhus-området, fortæller Peter Bredal, som udover at være daglig leder for bankens afdeling i Risskov har ansvaret for Djurslands Banks aktiviteter i hele Aarhus-området, som tæller ni afdelinger inklusive en erhvervsafdeling, som ligger i Risskov.

Rasmus Walter gav en intimkoncert på en halv time, og derudover kiggede Flying Super-kids Junior forbi med et flot show anført af konferencier Lars Godbersen. Den lokale MGP-vinder fra sidste år, Mille, kom også på et overraskende besøg – og derudover blev der serveret fadøl, vin, grillpølser, is, kaffe og friskpresset juice til de mange gæster.

Det er det århusianske arkitekthus, Spot Architecture, der har slået stregerne til udvidelsen af Djurslands Bank i Risskov.