Stor åbningsfest på Østervold i Randers

19. September 2018

Djurslands Bank markerer sit indtog i Randers med en stor åbningsfest fredag 28. september. Mød Flying Superkids Junior til et forrygende gymnastikshow og afslut dagen med at høre Rasmus Walter.

Østervold i Randers kommer fredag 28. september til at emme af forskellige aktiviteter, uddeling af juice, kaffe, konkurrencer og god musik. Djurslands Bank markerer sin åbning med en stor fest, og alle er inviteret med.

Det bliver en fantastisk dag, hvor byens borgere kan komme forbi Djurslands Bank og få en snak med os og samtidigt nyde den gratis underholdning, siger områdedirektør Peter Møller.

Randers’ nyeste pengeinstitut, Djurslands Bank, åbnede dørene 20. august i lokaler på Østervold 43 og vil med festen 28. september markere åbningen over for borgerne i byen.

Jeg er rigtig glad for den måde, som Randers har taget imod os på. Det er utroligt overvældende og bekræfter tydeligt, at byen er klar til at få en bank til byen, som er i øjenhøjde med kunderne og hvor der ikke er langt fra tale til handling. Dét at vi har en lang række privat- og erhvervsrådgivere, som kender Randers og lokalsamfundet, er helt sikkert med til at skabe det helt nødvendige tillidsforhold, siger områdedirektør Peter Møller.

Se programmet for åbningsfesten (siden er udgået)