Hvordan genbestiller jeg et nyt nøglekort, når det gamle er ved at udløbe?

Du behøver ikke foretage dig noget, hvis du er ved at løbe tør for nøgler. Du får automatisk tilsendt et nyt nøglekort, når du har 20 nøgler tilbage på nøglekortet.

Skal du have et nyt nøglekort, fordi du har mistet eller spærret det? I så fald skal du bestille et nyt nøglekort her.

Har du prøvet NemID nøgleapp?

Med app'en behøver du ikke have dit nøglekort ved hånden, men kan bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet.

Læs mere om NemID nøgleapp

Andre relevante spørgsmål