Hvordan får jeg MobilBank?

Du skal være kunde i Djurslands Bank og have NetBank for at kunne benytte MobilBank.

Tilmeld MobilBank i NetBank

For at bruge MobilBank-app’en, skal du først tilmelde dig i din NetBank.

• Log ind i NetBank
  • Vælg: Aftaler og Mobil
  • Vælg: Opret en mobilkode (mobilkoden skal bruges ved første login på MobilBank)

Start op med MobilBank

• Hent din MobilBank-app
  • Åbn MobilBank og vælg en funktion, der kræver login – fx Konto.
  • Tast dit bruger-id (NemID-nr. eller cpr-nr.). Cpr-nr. huskes, næste gang du logger på.
  • Tast din mobilkode.