MitID afløser NemID - også i Djurslands Bank Netbank Erhverv

Frem til juli 2022 skal vi alle have udskiftet NemID med MitID til privat brug. Udskiftningen kommer også til at gælde det digitale log-in til virksomhedernes netbank, hvor alle brugere skal skifte til MitID. Få styr på MitID til Djurslands Bank Netbank Erhverv herunder.

NemID bliver i løbet af 2021 og 2022 erstattet af MitID.

Vent til der kommer besked – eller skift nu

Alle brugere af Netbank Erhverv får besked i netbanken, når det er deres tur til at skifte log-in identifikationen fra NemID til MitID. Det sker løbende fra 3. marts til slutningen af juni 2022.

Vær opmærksom på, at alle brugere af en virksomheds netbank ikke får besked på samme tid. Hvis virksomheden foretrækker, at alle brugere af netbanken i Djurslands Bank skifter til MitID på samme tid, så kan det dog godt lade sig gøre. Den enkelte bruger skal bare gå ind i menupunktet ’Sikkerhed’ i netbanken og vælge ’Skift til MitID’.

For at få MitID-login til Djurslands Bank Netbank Erhverv skal brugeren først have et personligt MitID. Se mere i vores FAQ.

Vælg personligt MitID eller opret et nyt

Virksomheden kan enten vælge, at alle brugere kan få adgang til Djurslands Bank Netbank Erhverv med deres personlige MitID – eller vælge, at brugerne skal oprette et nyt MitID til arbejdsbrug.

Fordelen ved at bruge personligt MitID er, at medarbejderne blot skal bruge det identifikationsmiddel og de koder, de er vant til. Og der er ingen yderligere omkostninger. En virksomhed kan dog ikke tvinge medarbejderne til at bruge deres personlige MitID, hvis de ønsker at adskille privat og erhverv.

Begge løsninger kan køre side om side i virksomhedens netbank – fx så de fleste brugere anvender deres personlige MitID, mens nogle vælger at få oprettet et nyt MitID til brug i virksomheden.

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Her kan du se fire videoer, der viser hvordan du opretter MitID til erhvervsbrugere i Netbank Erhverv. Under videoerne finder du svar på mange af de typiske spørgsmål om overgangen til MitID.


Sådan tilknytter du dit personlige MitID til din erhvervsbruger i Netbank Erhverv
Sådan opretter du et nyt MitID til din erhvervsbruger i Netbank Erhverv og tilknytter det til MitID-appen på den telefon, som du bruger både til arbejde og privat
Sådan opretter du et nyt MitID til Netbank Erhverv på én telefon du kun bruger til arbejde
Sådan opretter du et personligt MitID, når du ønsker at anvende en kodeviser

Generelt om MitID

Privat MitID til virksomhedens netbank erhverv

Udenlandske medarbejdere uden MitID

Sikkerhed og identifikationsmidler

Øvrig hjælp og support