Stærkt erhvervsteam

Med tre erhvervsafdelinger i henholdsvis Grenaa, Randers og Risskov er vi tæt på det lokale erhvervsliv.

Vi prioriterer nærhedsprincippet

Det er naturligt for os at involvere os i det lokale erhvervsliv og de initiativer, der skabes for at sikre fremtidens arbejdspladser. 

Det kræver et lokalt engagement, som kan være svært at finde, hvis vi som bank ikke kender den virkelighed, du opererer i. 

Vores styrke er, at vi både har et højt kompetenceniveau i de tre erhvervsafdelinger og samtidig kender de lokale forhold.

Få mere at vide

Vi giver dig god sparring om blandt andet leasing, generationsskifte og pension. Vi har også et godt kendskab til landbruget.

Erhvervsafdeling i Aarhus-området

Erhvervslivet i Aarhus er i stærk vækst – en vækst vi ønsker at bakke op om og være en del af. Vi servicerer erhvervskunderne i Aarhus i vores filial i Risskov - og du er altid velkommen i Djurslands Bank i Risskov, hvis du ønsker at skifte bank, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Afdelingens rådgivere har et grundigt kendskab til byens erhvervsliv - og er gode sparringspartnere for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at investere og vokse.

 

En bank med forstand på landbrug

Som lokal bank ønsker vi - gennem faglig rådgivning og fordelagtige økonomiske løsninger - at spille en aktiv rolle i udviklingen af landbruget på Djursland samt i Randers- og Aarhus-området.

En bank med forstand på landbrug

Er du landmand og kunde hos os, har du en bank, der kender erhvervet til bunds og har forståelse for de vilkår, landbruget arbejder under. 

Vores erhvervsrådgivere er særdeles kompetente samarbejdspartnere for den moderne landmand.

Som landbrugskunde nyder du godt af fordelene ved en personlig rådgiver med den fornødne kompetence, så du kan altid regne med et hurtigt svar.

Og vi forlader selvfølgelig gerne skrivebordet og kommer på besøg på din gård - på din hjemmebane.
 

Generationsskifte - vi er med undervejs

  • Generationsskifte i en virksomhed kan være en meget kompliceret proces, der omfatter både civilret, skatteret og selskabsret.
  • Da lovgivningen ofte er under forandring, anbefaler vi, at I starter forberedelserne i god tid og inddrager alle virksomhedens rådgivere, revisor, advokat og bank.