Banken er klar med hjælp og rådgivning

Djurslands Bank har et stort ønske om at hjælpe så mange som muligt gennem den ekstraordinære situation, som vi alle er havnet i. Der er derfor iværksat en række tiltag:

Vi vil gerne hjælpe

For lønmodtagere/ privatøkonomi:
  • Mulighed for ydelsesfritagelse på boliglån, billån og forbrugslån i en midlertidig periode
  • Midlertidig udvidelse af kreditter
For erhvervsvirksomheder:
  • Mulighed for ydelsesfritagelse ifm. anlægsfinansiering og leasingaftaler
  • Midlertidig udvidelse af erhvervskreditter

Hjælpepakker for virksomheder

Der er fra statsligt hold etableret en række hjælpepakker, der giver mulighed for blandt andet kompensation af faste omkostninger og mistede indtægter.

Vi anbefaler, at den enkelte virksomhedsejer orienterer sig om muligheden for at få del i hjælpepakkerne og ligeledes kontakter sin revisor for at afklare en mulig kompensation via hjælpepakkerne. Vi opfordrer desuden til at opdatere virksomhedens budget, herunder likviditetsbehovet på både kort og længere sigt. Inddrag din rådgiver i banken, så I sammen kan få et godt overblik.

Banken følger tæt de hjælpepakker, som myndighederne lancerer i denne tid.

Klar med rådgivning

Bankens rådgivere på såvel privat- som erhvervsområdet er godt klædt på til at rådgive og vejlede i denne, for mange, meget vanskelige og ekstraordinære situation.

Djurslands Bank er en rådgivningsbank. Vi står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail.

Du finder os her

Aflysning af VærdiPlus-arrangementer

På baggrund af myndighedernes retningslinjer for at minimere og begrænse smitterisikoen i samfundet har vi aflyst en række VærdiPlus-aangementer.

Har du købt billet

Har du købt billet til et arrangement, som bliver aflyst, refunderer vi din billet. Pengene går automatisk ind på din konto.

Har du købt billet til et arrangement via banken, hvor Djurslands Bank ikke er arrangør, bedes du holde øje med information fra arrangøren.

Aflyste arrangementer

Via nedenstående link kan du se en status over alle vores arrangementer.

Se arrangementer


Vi opdaterer løbende denne side

Vi opdaterer løbende denne side, hvis der kommer nye oplysninger eller retningslinjer fra myndighederne, der påvirker banken.

Vi opfordrer derfor til, at du jævnligt besøger denne side.